BEŞİKTAŞ JK'DEN HASTANEMİZE ANLAMLI DESTEK

Beşiktaş JK Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş JK Şirketler Grubu CEO’SU Gökhan Sarı tarafından 30 Kasım 2015 tarihinde Hastanemiz Üroloji servisinde Beşiktaş JK tarihinde önemli yer tutan Şeref Bey, Hakkı Yeten, Süleyman Seba adına yenilenen odalara tabela asıldı. Burada gerçekleştirilen konuşmalarda Ürkmezgil, kulüp olarak hastanemizde oda yenilemekten dolayı memnun olduklarını belirterek daha fazla odayı yenilemeyi hedeflediklerini ifade etti. Gökhan Sarı, plaket asma töreninde konuşarak emeği geçen herkese teşekkür etti ve öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdiler.

Plaket asma töreninin ardından Çocuk Onkoloji Servisi’nde yatan hastalara isimleri yazılı Beşiktaş JK forması hediye eden Ahmet Ürkmezgil ve Gökhan Sarı böyle anlamlı bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’e ve Trakya Üniversitesine teşekkür ettiler.
Bu içerik 30.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1128 kez okundu.