ÇOCUKLARA DUYARLI HASTANE

Üniversitemiz Hastanesi yaptığı çalışmalar ile çocuklara duyarlı hastane olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Konu ile ilgili olarak gerçekleştirilen son çalışmalar ile Üniversitemiz Hastanesi çocuklara hastanede geçirdikleri süre boyunca faydalanabilecekleri oyun ve egzersiz alanlarını genişleterek zenginleştiriyor.

Bu kapsamda Üniversitemiz Hastanesi bahçesinde bir çocuk oyun alanı oluşturuldu. Çocuk ve fizik tedavi polikliniklerinde çocukların bekleme zamanlarında iyi vakit geçirecekleri alanlar oluşturuldu. Çocuk servislerinde sosyal alan düzenlemesi yapıldı. Çocuk onkoloji ve hematoloji servisinde oyun alanı ve beceri salonu zenginleştirildi. Fizik tedavi servisinde çocuk egzersiz salonu ve iş uğraş terapisi bölümlerinde çocuk materyalleri çeşitlendirildi.
Bu içerik 15.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 958 kez okundu.