HASTANEMİZDE LAZER TEDAVİ BAŞLADI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selma Korkmaz, 2 Nisan 2015 tarihinde hastanemizde uygulanmaya başlanan lazer tedavi ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Son yıllarda dermatoloji alanında yaygın bir şekilde kozmetolojik uygulamaların yapıldığını belirten Yrd. Doç. Dr. Selma Korkmaz, lazer tedavisinde hastanın deri tipine ve hastalığına göre uygun dozun uygun sürede verilmesi ve tedavi aralıklarının belirlenmesinin çok önemli olduğunu, uygulama sonrası yan etkiler gelişebileceğinden bu konuda derinin yapısını bilen ve deneyimli hekimlerin lazeri uygulamasının uygun olduğunu söyledi.

“Hastanemizde Deri ve Zührevi Hastalıklar kliniğinde şu an lazer ile vasküler lezyonlar, pigmentasyon bozuklukları, akne ve akne skarları, stria denilen deride gelişen çatlaklar, deri yenilenmesi, tırnak mantarı tedavisi ve epilasyon işlemleri yapılmaktadır.” diyen Korkmaz, “Kliniğimizde diğer kozmetik işlemler ilerleyen zamanda aktif olarak uygulamaya geçecektir.” şeklinde konuştu.

Basın toplantısı, basın mensuplarının soruları ile sona erdi.

Resim

Bu içerik 02.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1056 kez okundu.