HEMŞİRELİK HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

Hastanemiz Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hemşirelik Haftası Kutlama Programı”, 13 Mayıs 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde kutlandı.

Programa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN, Başhekim Prof. Dr. Ümit Nusret BAŞARAN, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Derya DEMİRBAĞ KABAYEL, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Saadet ELMAS, Hastane Müdürü Selmin ERİTEN, öğretim üyeleri, hemşirelerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ardından Uzman Hemşire Mehtap GÖK, Hemşire Mehmet KARAKAYA, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Saadet ELMAS, Başhekim Prof. Dr. Ümit Nusret BAŞARAN ve Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK açılış konuşması yaptı.

Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Trakya Üniversitesi Hastanesinin 1000’i aşkın yatak sayısıyla büyük bir sağlık merkezi olduğunu ve sadece Edirne halkına değil, bölge halkı ve yurtdışından gelen hastalara da sağlık hizmeti verdiğini söyledi. 7 gün 24 saat açık olan hastanemizde özveri ile hizmet veren hemşirelerimizin yeri geldiğinde evdeki çocukları hastayken hastanede, başkalarının çocuklarına sevgiyle baktıklarını vurguladı. Bu anlamda sizleri yürekten tebrik ediyorum derken hastanemizde hemşire sayısını arttırmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Program, Trakya Üniversitesi Hemşireleri Taner Güneş ve Sümeyye Yüksel tarafından hazırlanan ve dinleyenlerin de eşlik ettiği muhteşem müzik dinletisi ile devam etti.

Kapanış, Trakya Üniversitesi Hemşireleri Folklor ekibinin izleyenleri hayran bırakan büyüleyici gösterileri ile oldu.

 

Ek Resimler
Bu içerik 13.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1562 kez okundu.