"ODA DONAT, SEVDİKLERİNİN ADINI YAŞAT!" PLAKET ASMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“Oda Donat, Sevdiklerinin Adını Yaşat” Hareketi çerçevesinde Üniversitemiz Hastanesine katkı sağlayan kişiler 22 Mayıs 2015 tarihinde Üniversitemiz Hastanesinde düzenlenen tören ile sevdiklerinin isimlerinin yazılı olduğu plaketler odalara asıldı.

Tören öncesinde bağışçılar ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Nusret Başaran burada bir konuşma gerçekleştirdi.  

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük gerçekleştirdiği konuşmasında, kampanyaya katkı veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Üniversite Hastanemizin yenilenme çalışmalarının devam ettiğini belirten Rektörümüz, hastanemizin 1. bloğunun yenilendiğini ve 2. bloğun  yenilenmesine başladıklarını söyledi. Hastanemizin altyapınsın tamamlanması sürecinde, bu kampanya ile bölge halkının ve kamu kuruluşlarının bir araya gelerek örnek bir çalışmaya imza atıldığını belirten Rektörümüz, kaybettikleri yakınlarının isimleri odalara veren bağışçılarımıza teşekkür etti.

Törende konuşan Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Nusret Başaran, bağışçılara teşekkür ederek, kampanyanın devam edeceğini belirtti.

Konuşmalardan sonra gerçekleştirilen plaket asma töreninde, ilk plaketi Edirne Emniyet Müdürlüğü adına Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Mısır taktı. Ardımdan bağışçılar kendi yakınlarının isimlerinin yer aldığı plaketleri odalara taktılar. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, bütün bağışçılara teşekkür ederek hastalar ile sohbet etti.
Ek Resimler
Bu içerik 22.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 957 kez okundu.