ODA DONAT SEVDİKLERİNİN ADINI YAŞAT KAMPANYASI DAHİLİNDE İSİM TABELALARI ASILDI

Oda Donat Sevdiklerinin Adını Yaşat kampanyası dahilinde 26 Ekim 2016 tarihinde hayırsever bağışçılarımız tarafından yenilenen odalara isim tabelaları asıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Doç. Dr. Enis Uluçam bağışçılar ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş bağışçılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Hastanemiz ve Edirne’mizin bir bütün olabilmesi ve aynı zamanda halkımızın en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için çalışıyoruz. Bu bağlamda tüm halkımızın desteklerini beklemekteyiz” dedi.

Bağışçılarımızdan Menderes Akkuş Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu’nun sorusu üzerine Üniversitemiz personeli olan ve geçtiğimiz aylarda bir trafik kazasında hayatını kaybeden kızlarının anısını yaşatmak için oda donattıklarını söyledi. “Hastanemize her geldiğimde çok memnun ayrıldım. Kızımın adına oda düzenledim. Bundan sonra hastaneye her geldiğimde kendimi evime gelmiş gibi hissedeceğim” dedi.

Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş toplantıda “Üç yıl içerisinde gerçekleştireceğimiz yenileme çalışmaları ile hastanemizi baştan aşağı revize etmiş olacağız” dedi.

Toplantı ardından bağışçılar yeniledikleri odalara isim tabelalarını astı.

Ek Resimler
Bu içerik 27.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1103 kez okundu.