ÖĞRETİM ÜYELERİMİZ 34. YUNAN-MAKEDON ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ KONGRESİNE KATILDI

16-18 Nisan 2015 tarihlerinde Yunanistan’ın Selanik şehrinde gerçekleştirilen 34. Yunan-Makedon Ortopedi ve Travmatoloji Kongresine Üniversitemiz Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim üyeleri de davetli konuşmacı olarak katıldı.

Kongrede, Doç. Dr. Cem Çopuroğlu, Doç. Dr. Mert Özcan ve Yrd. Doç. Dr. Mert Çiftdemir ülkemizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etti. Üniversitemizin dergisi olan Balkan Medical Journal’in Ortopedi bölüm editörü olan Doç. Dr. Cem Çopuroğlu, konuşmasında dergimizin tanıtımını yaparak, üniversitemizin ve dergimizin Balkan Ülkelerinde tanınırlığını ve etkin rolünü bir kez daha göstermiş oldu. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği üyeleri ile birlikte Ulu Önder Atatürk’ün evini de ziyaret eden öğretim üyelerimiz, bilimsel ve sosyal açıdan oldukça verimli bir kongre geçirdiklerini bildirdi.

Bu içerik 24.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 727 kez okundu.