PROF. DR. AHMET RAHMİ HATİPOĞLU HOCAMIZ YAŞAMINI YİTİRDİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Rahmi HATİPOĞLU’nun vefatı nedeniyle 2 Mayıs 2014 tarihinde Sabancı Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK, öğretim üyeleri, hastane çalışanları, Hatipoğlu ailesi ve halktan yoğun katılım oldu.

Törende, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aydın ALTAN, Prof. Dr. Ahmet Rahmi HATİPOĞLU’nun özgeçmişinden bahsetti. Ardından kürsü alan Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK, “Ahmet hep çalıştı, hep gayret etti. Trakya bölgesinde bakmadığı hasta yoktur. Bütün hayatı çalışmakla geçti, nöbetlerde geçti. Göklerden gelen bir karar var, ne desek boş… Artık ailesi bizim ailemiz, Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Ahmet Rahmi HATİPOĞLU hocamız, gözyaşları içinde dualarla uğurlandı.

Hepimizin başı sağ olsun…

Bu içerik 02.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2472 kez okundu.