Trakya Üniversitesi Web Sunucularında Barındırılan Kişisel Web Sayfaları Hakkında

Personel Web Havuzu haricinde, web sunucularımızda barındırılan, kişisel çabalarla oluşturulan Kişisel Web Sayfaları, kullanıcıların yönetiminde olduğundan üniversite sunucularımıza sızma girişimi yapılmasına zemin oluşturabilecek güvenlik açıkları bulundurabilirler.

Güvenlik açıklarına sebebiyet vermemek için, sunucularımızda barındırılan Personel Web Havuzundaki Sayfalar haricindeki, Kişisel Web Sayfalarının erişime kapatılması, güvenlik açısından yararlı olacaktır.  Bu sayfalarda bulunan ders notları, ödev sonuçları, çeşitli resimler gibi içerikler üniversitemizin Personel Web Havuzundaki sayfalardan da eklenebilmektedir.

İlgili yazıya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 31.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 680 kez okundu.