"Bir Öğrenci de Sen Okut" kampanyası hk.

Değerli Çalışma  Arkadaşlarım,

Trakya Üniversitesi Vakfı çatısı altında, hayırseverlerin ve gönüllülerin destekleriyle sürdürülen ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs imkânı sağlayan "Bir Öğrenci de Sen Okut" kampanyası ile öğrencilerimizin hayatlarına dokunmayı sürdürüyoruz. "İyilik paylaştıkça çoğalır." mottosuyla 2016 yılında başlattığımız kampanyamızda bugüne kadar 1437 öğrencimize destek vererek onların geleceğe güvenle bakmalarını sağladık. Bu çerçevede 2022- 2023 Eğitim-Öğretim Yılı'nda da 7 ay boyunca aylık 500TL burs sağlamaya devam ediyoruz. Başka bir kurum ya da kuruluştan burs almayan, anne-baba vefat/ayrı gibi özel durumları bulunan ve bilhassa Anayasa'mızda yer alan pozitif ayrımcılık ilkesine uygun olarak kız çocuklarımızı öncelediğimiz kampanyamızı tamamen şeffaflık ve sorumluluk ilkeleri çerçevesinde sürdürüyoruz. Bursiyer öğrencilerimizin başarıları, mezuniyet sonrası vefaları hayata geçirdiğimiz bu projenin gönüllere dokunduğunun ve günden güne büyüyen bir iyilik halkası olduğunun en güzel örneğidir. Yeni hayatlara yeni umutlar olmak için sizlerin de "Bir Öğrenci de Sen Okut" burs kampanyamıza desteklerini bekliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
        Sevgi ve saygılarımla.
                                                                                                                      Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU
Bu içerik 03.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 99 kez okundu.