ÇEYREK ASIR PLAKETİ

Resim
'Çeyrek Asır' plaketi
TÜ Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Mesleki Yenilenme Günleri” konulu panelde, Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan ve meslekte 25 yılını dolduran personele plaket verildi...

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi çalışanlarına yönelik “Mesleki Yenilenme Günleri” konulu panelde, Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan ve meslekte 25 yılını dolduran personele plaket verildi.
Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi çalışanlarına yönelik “Mesleki Yenilenme Günleri” konulu programı Balkan Kongre Merkezi'nde yapıldı. Programa Rektör Vekili  Prof .Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Başhekim Prof. Dr. Ümit Nusret Başaranve Başhekim Yardımcıları ile  Müdürler ve Hastane çalışanları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi  Fotoğraf  Sunumu, Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Derya Demirbağ Kabayel‘in konuşması ve  Başhekim Prof.Dr.  Ümit Nusret Başaran’ın konuşmasıyla devam etti.
Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Halk Dansları Ekibi'nin gösterisi büyük bir beğeniyle izlendi. Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu “İnsan ve Meslek” ve  Yrd. Doç. Dr. Ridade Öztürk “Etkili İletişim” konularında konferans verdi.
Öğle yemeğinin ardından program Başhekim Prof. Dr. Ümit Nusret Başaran'ın “Kelebekler” isimli saydam gösterisiyle başladı. Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz “Önce İnsan” konulu konuşmasını yaptıktan sonra, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Sönmez “Sağlık Çalışanlarında Stres  ve Öfkeyle Başetme Yöntemleri” hakkında ilgi çekici bilgiler verdi.  Rektörlük Hukuk Bürosu Avukatları Emine Çetin ve Olcay Özgiray tarafından “Meslek Disiplini ve Yasal Sorumluluklar” konulu konuşmaların yapıldığı panelde ayrıca  panelist olarak Prof. Dr.Ümit Nusret Başaran, Hastane Müdürü Nevzat Üstün ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğretim Görevlisi Saadet Elmas da yer aldı.
Programın son bölümünde; hastanede görev yapan ve meslekte 25 yılını dolduran personellere, yakınlarının da katılımıyla plaket töreni düzenlendi. Plaketler, çalışanlara görev yaptıkları bölümlerin öğretim üyeleri tarafından sunuldu.

Hudut Gazetesi 14.11.2013
Bu içerik 14.11.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1268 kez okundu.