Edirne İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen serfitikalı eğitim programları hk.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen  serfitikalı eğitim programlarına ilişkin duyuru yazıları  ekte gönderilmiştir.

1 - Eskişehir Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Hemşireliği
2 - Duyuru
3 - Bursa Şehir Hastanesi 3. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği SEP Duyurusu
4 - Duyuru
5 - Yoğun Bakım Hemşireliği SEP (Binali YILDIRIM Üniversitesi Mengücek Gazi EAH Duyurusu
6 - Ek-2
7 - Ek-3
8 - Ek-4
1 - 20 Şubat -17 Mart 2023 Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı SEP
2 - Ek 6
3 - Ek-7
4 - Ek-8
5 - Ek 9
6 -Ameliyathane Hemşireliği SEP Resertifikasyon Sınav Duyurusu (Göztepe Prof. Dr.  Süleyman Yalçın ŞH)
7-Yoğun Bakım Hemşireliği SEP Resertifikasyon Sınavları Duyurusu (İstanbul Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu ŞH)
8 -Ameliyathane Hemşireliği SEP Resertifikasyon Sınavları Duyurusu (İstanbul Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu ŞH)
9-Yoğun Bakım Hemşireliği SEP Resertifikasyon Sınavları Duyurusu (Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi EAH)
Ek:
1 - Yoğun Bakım Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı (Göztepe Prof Dr. Süleyman YalçınSH)
2 - Diyabet Eğitim Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı (Göztepe Prof Dr Süleyman Yalçın SH)
3 - Nütrisyon Hemşireliği Resertifiyosyan Sınavı (İstanbul Haydarpaşa Numune EAH)
4 - Sakarya EAH Acil Bakım Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı Hk
5 - Ek 1
6 - Ek 2
7 - Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği SEP (Beylikdüzü DH)
1-Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
2-Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Hakkında
3-Üst Yazı
Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
Ek:
1- Acil Bakım Hemşireliği SEP Duyurusu (Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi)
2-Ameliyathane Hemşireliği Resertifikasyon Sınav Duyurusu (Marmara Üniversitesi Pendik EAH)
Sivas Numune Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği SEP Duyurusu
1-Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
2-Yoğun Bakım Hemşireliği SEP Resertifikasyon Sınavı (Tekirdağ Çorlu İlçe Devlet Hastanesi)
Ek:
Palyatif Bakım Hemşireliği SEP (Tekirdağ Çorlu İlçe Devlet Hastanesi)

Bu içerik 30.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 268 kez okundu.