Hemşirelik Haftasında Hemşirelerin Objektifinden “COVID VE YENİDEN DOĞUŞ”

Trakya Üniversitesi Hastanesinde Hemşirelik Haftası nedeniyle "Covid ve Yeniden Doğuş” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle Üniversitemiz Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından fotoğraf sergisi düzenlendi. Hemşire Özlem Kocadoğan ve Av. Hemşire Emine Duroğlu’nun çalışmalarından oluşan serginin açılışına, Edirne Barosu Başkanı Av. Gökhan Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Saadet Elmas ile akademik ve idari personel katıldı.
   Tüm hemşirelerin haftasını kutlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, hemşirelere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Bu içerik 17.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 182 kez okundu.