HOŞ GELDİN EMİR BEBEK

Hoş geldin Emir bebek
Trakya Üniversitesi Kadın Doğum Ana Bilim Dalı'nda Mayıs 2013'te faaliyete geçen Tüp Bebek Merkezi'ne ilk başvuranlardan olan Keşanlı çift Hatice-Murat Ayar bebeklerine kavuştu...
Trakya Üniversitesi Kadın Doğum Ana Bilim Dalı'nda Mayıs 2013'te faaliyete geçen Tüp Bebek Merkezi'ne ilk başvuranlardan Keşanlı çift Hatice-Murat Ayar bebeklerine kavuştu. 4 kilo 470 gram doğan Emir bebek tüp bebek merkezinin ilk bebeği olurken, Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Füsun Varol ve Üremeye Yardımcı Bilimler Merkezi sorumlusu Prof.Dr. Koray Elter çifte mutluluklar diledi. Bölüm Sorumlusu Prof. Dr. Elter bölüme ayda yurt içi ve yurt dışından 20-30 bebek isteyen ailenin müracaat ettiğini ve Emir bebeğin merkezin ilk bebeği olduğunu söyledi. Elter konuyla ilgili şöyle konuştu;
“Mayıs'ta yaptığımız operasyonlarda bize ilk başvuranlardan ikincisi gebe kaldı ve bugün doğumu gerçekleşti. Bebeğimiz 4 kilo 470 gram. Açılışımızdan bu yana çok sayıda hastaya hizmet verdik. Ayda yaklaşık 20-30 tüp bebek işlemi yapıyoruz. Yani bugüne kadar 200-250 civarında tüp bebek yapmışız. Bölgemizin ihtiyacı olan bir şeydi ve ilk bebeğine bugün kavuşmuş oldu. Emir bebeğe sağlıklı bir hayat diliyor, ailesini de tebrik ediyoruz.”

Hudut Gazetesi 12.02.2014
Bu içerik 12.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2077 kez okundu.