Öğr. Gör. Saadet ELMAS’tan Dünya Hemşirelik Haftası nedeniyle Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’na ziyaret

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Saadet Elmas, Hemşirelik Haftası nedeniyle Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu da yer aldı.
    Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, hemşirelerin sağlık ordusunun en önemli fertlerinden birisi olarak ön planı çıktıklarını ifade ederek “Hemşirelerimiz, gece gündüz demeden , canı pahasına hayatımız ve sağlığımız için uğraşmaktadır. Trakya Üniversitesi özelinde de bunu çok net bir şekilde görmekteyiz. Ben başta Trakya Üniversitesi ailesinin kıymetli hemşireleri olmak üzere tüm hemşirelerimizin ‘Dünya Hemşirelik Haftası”nı kutlarım.” dedi.
Bu içerik 16.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 183 kez okundu.