OKYANUS ÖTESİ ÖDÜL

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Kılınçer, “Sakrum İkili Vidası” buluşu ile dünyanın en prestijli ödüllerinden “Spine Technology Awards 2013” ödülüne layık görüldü...

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Kılınçer, “Sakrum İkili Vidası” buluşu ile dünyanın en prestijli ödüllerinden “Spine Technology Awards 2013” ödülüne layık görüldü.
5'inci Geleneksel En İyi Yeni Omurga Teknoloji Ödülleri, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 2013 yılında sırt ağrısı tedavisine ilişkin en yaratıcı, dayanıklı, pratik ürünler ile ilgili 40'ın üzerinde başvuru içinde en iyi 10 buluş Amerika'nın çeşitli yerlerindeki alanında başarılı doktorlar tarafından seçildi.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Kılınçer'in "Birbirine geçmiş çift kuyruksokumu vida sistemi" de “Spine Technology Awards 2013” ödülüne layık görülerek en iyi 10 buluş arasında yerini aldı. Prof. Dr. Cumhur Kılınçer'in buluşu ABD'de büyük yankı uyandırdı.

Hudut Gazetesi 30.10.2013

Bu içerik 30.10.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1157 kez okundu.