TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BAYRAMLAŞMA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Trakya Üniversitesinde “Ramazan Bayramı” dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi. Trakya Üniversitesi ailesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi düzenlenen törende bayram heyecanı ve mutluluğunu birlikte yaşadı.

Trakya Üniversitesi mensupları, her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Trakya Üniversitesi Hastanesi Protokol Girişi önünde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş, Genel Sekreter Yardımcısı ve Hastane Başmüdürü Ahmet Sezgin, Hastane Müdürü Muzaffer Tudan, akademik ve idari personeller ile çalışanlar katıldı.  

Bayramlaşma töreni öncesinde konuşan Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, pandeminin ardından bayramlaşma törenlerinde yeniden bir arada olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, herkesin bayramını kutladı. 

Büyük bir manevi huzurla idrak edilen rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ın ardından, mübarek bayram günlerine erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, tüm çalışanların sevdikleri ve aileleriyle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından programa katılan Trakya Üniversitesi mensupları birbiriyle bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu.

 

Ek Resimler
Bu içerik 29.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 445 kez okundu.