TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesinde “Kurban Bayramı” dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.
  Trakya Üniversitesi Ailesi, Kurban Bayramı öncesi Trakya Üniversitesi Hastanesi Protokol Girişi önünde gerçekleştirilen törende bir araya geldi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Dekanlar, Müdürler, akademik ve idari personeller ile çalışanlar katıldı.
  Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik ve esenliğine vesile olması dileğinde bulunarak “Trakya Üniversitesi ailesi başta olmak üzere, aziz milletimiz ve bütün İslâm Âlemi'nin Kurban Bayramı'nı kutlarım. İnşallah Cenab-ı Hak, tüm çalışanlarımıza aileleriyle mutlu ve huzurlu bir bayram nasip etsin.” dedi. Ayrıca Rektör Tabakoğlu, başta Gazze halkı olmak üzere zulme uğrayan tüm Müslümanlara Kurban Bayramı’nın barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
 Konuşmaların ardından programa katılan Trakya Üniversitesi mensupları birbiriyle bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu.
Bu içerik 14.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 387 kez okundu.