TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE HAYIRSEVERLERİN VE YAKINLARININ İSMİNİN YAŞATILACAĞI 17 ODANIN AÇILIŞI YAPILDI


  Trakya Üniversitesi Hastanesinde hayırseverlerin destekleri ile odaların yenilenmesi ve düzenlenmesi çalışmaları devam ediyor. Yenilenen 17 odanın açılışı hayırseverlerin katılımı ile gerçekleştirildi.
   Trakya Üniversitesi Hastanesinde hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştirilen oda yenelime geleneği, toplam 17 odanın açılışı ile devam ediyor. Trakya Üniversitesi Hastanesinde ayırseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende, Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, Hastane Başmüdürü Ahmet Sezgin, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Enis Uluçam ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa İnan yer aldı.
  Trakya Üniversitesinde Tıp Fakültesi öğrencisiyken yaşamını yitiren Dr. Rüya Maviş adına Hematoloji Kliniğinde, Mehmet Duman adına Göz Hastalıkları Kliniğinde, Birsen ve Saim Budak adına Göğüs Hastalıkları Kliniğinde, Resmiye Kocadoğan ve Mehmet Kocadoğan adına Genel Dahiliye Kliniğinde, Bi Film adına Kadın Doğum ve Hastalıkları Kliniğinde, Naci Sabancılar adına Göz Hastalıkları Kliniğinde, Meliha Gökbudak ve Mehmet Gökbudak adına Gastroenteroloji Kliniğinde, Sabri Akbulut adına Çocuk Cerrahi Kliniğinde ve Kardiyoloji Kliniğinde iki oda, Neriman Şenol adına Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kliniğinde, Ufuk Erçakar adına Nöroşirurji Kliniğinde, Müzeyyen Yılmaz ve Ahmet Yılmaz adına Nöroşirurji Kliniğinde, Ayşe Yılmaz, Emine Yılmaz ve Yusuf Yılmaz adına Gastroenteroloji Kliniğinde, Gönül Karaca ve Eyüp Karaca adına Göz Hastalıkları Kliniğinde, Ümmüş Yetim ve Hüseyin Yetim adına Gastroenteroloji Kliniğinde, Eribe Dursunoğlu ve Cevat Dursunoğlu adına Kardiyoloji Kliniğinde ve Onkoloji Kliniğinde iki odanın açılışı yapıldı.
  Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, hayırseverlere teşekkür ederek, toplumda iyiliğe olan inancın çoğalmasını dilediğini ifade etti. Hastaneye yapılan katkıların sadece maddi değil, manevi olarak da zenginlik sağladığını belirten Taş, böylelikle insanların birbirlerine olan güveninin artacağını, iyilik halkasının büyüyeceğini ve hayırseverlerin yaptıkları desteklerin sadece kişilere değil, tüm topluma ilham olacağını söyledi.
Ek Resimler
Bu içerik 15.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 132 kez okundu.