HAYIRSEVERLER, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE ODA DONATMAYA DEVAM EDİYOR

Trakya Üniversitesi Hastanesi’ndeki hasta odalarının tefrişatıyla için başlatılan “Oda Donat Sevdiklerinin Adını Yaşat” kampanyası kapsamında, 11 Mayıs 2018 Cuma günü, Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde tabela asma töreni gerçekleştirildi. Törende Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Prof. Dr. Tevfik Aktoz bağışçılarla bir araya geldi.

Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş yaptığı konuşmada “Hasta memnuniyeti adına yaptığımız çalışmalarımız devam ediyor. Hastanemiz her geçen gün yenileniyor. Temmuz sonuna kadar tüm hastanemiz yenilenmiş olacak. Böylelikle yataklı servislerimizin tümü yeniden yapılmış olacak. Son yaptığımız iki bloktaki tüm odalar klimalı olarak hastalara hizmete açılacak. Bu iyileşmeyi sağlarken, siz hayırseverlerimizin desteğiyle odalarımızı donatıyoruz. Ayrıca şu an inşa halinde olan yeni odalar yapmaya başlıyoruz. Bu odalarımızın da donatılması gerekecek. Bu odalar için de hem sizlerden hem Edirnelilerden destek bekliyoruz. Bu destekler sayesinde hep beraber kaliteli sağlık hizmetini vermiş olacağız. Personel, hekim, hemşire ve yardımcı personel sayımız kaliteli hizmet vermek için yeterli sayılara ulaştı. Elbette ki tamamlamaya çalıştığımız bazı eksikliklerimiz var. Ama bu eksiklerimizi tamamlama sürecinde sizlerin verdiği destek çok önemli. Sizleri yanımızda görmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Son 5 yılda 75 odamız hayırseverler sayesinde tamamlanmış olacak. 180 tane daha odamız yapılmayı bekliyor. Biz elimizden geldiğince odaları donatmaya çalışıyoruz ve sizlerin desteğiyle daha iyi şeyler yapacağımızı umut ediyoruz.” dedi.

Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, konuşmasının ardından bağışçılara tek tek söz verdi. Bağışçılar, böylesine önemli ve faydalı bir hizmet için kendilerine yol gösterdikleri için Trakya Üniversitesi’ne teşekkür ederek bu kampanyanın küçük katkılarla damlaya damlaya büyüyeceğini belittiler. Bağışçılar ayrıca bu hizmete herkesin sahip çıkarak katkı sağlaması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından tefrişatı yapılan hasta odalarına bağışçıların isim tabelaları asıldı.

Ek Resimler
Bu içerik 14.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 641 kez okundu.