Prof. Dr. Servet ALTAY’ın Editörleri Arasında Yer Aldığı Yeni Kitabı Yayımlandı

   
      Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay’ın editörleri arasında yer aldığı “Kardiyoloji Yoğun Bakım” adlı kitap yayımlandı. Prof. Dr. Servet Altay, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret ederek yeni kitabını takdim etti.
      Akademisyen Yayınevi’nden yayımlanan ve editörlüğünü Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç. Dr. Şeyhmus Külahçıoğlu ile üstlendiği kitap hakkında bilgi veren Prof. Dr. Servet Altay “Çalışmamız kardiyoloji alanı dışında birçok disiplinden 62 yazarın katkıları ile 41 bölümden oluşmaktadır. Kapsam ve nitelik olarak Ülkemizde bir ilk olan çalışmamızda, yıllar içinde gelişim ve değişim gösteren koroner yoğun bakım ile ilgili önemli tüm konuları bir araya getirmeyi amaçladık. Tıbbın tüm disiplinlerini ilgilendiren ve günlük pratikte sık karşılaşılan konuların yanında literatürde cevabı bulunmayan özel konuları da ayrı başlıklar altında ele aldık. Tüm bu özellikleri ile Kardiyoloji Yoğun Bakım isimli kitabımız ülkemizde ve dünyada Kardiyoloji yoğun bakımı ile ilgili en geniş kapsamlı ve multidisipliner eser olma özelliği taşımaktadır.” dedi.
    Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Servet Altay’ın çalışmalarıyla Trakya Üniversitesine değerli katkılar sunduğunu ifade ederek “Servet Hocam, hem anabilim dalında hem de akademik olarak yürüttüğü çalışmalarda önemli başarılara imza atıyor. Editörleri arasında yer aldığı bu kitap da alınana değerli katkılar sunan bir çalışma olarak ön plana çıkıyor. Ben bu anlamda Servet Hocamı tebrik ediyor, değerli çalışmalarının devamını diliyorum. “dedi.
Ek Resimler
Bu içerik 29.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 203 kez okundu.