Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimizde, Osteoporoz Konseyi tarafından oluşturulan Kırık Liyezon Servisi (FLS), Uluslarası Osteoporoz Cemiyeti (IOF) tarafından sertifikalandırılmıştır.

Ülkemizde az sayıdaki “Silver”-İyi Kategori düzeyindeki merkez olma başarısı için, başta FLS koordinatörü Prof. Dr. Derya Demirbağ Kabayel olmak üzere, osteoporoz konseyinde görev alan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, Nefroloji Bilim Dalı ve Radyoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve FLS hemşiresini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
BAŞHEKİMLİK
Bu içerik 15.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 164 kez okundu.